Permanente make-up

 

Onze techniek onderscheidt ons van microblading omdat Nano-needling of 3D-wenkbrauw een conventioneel één puntsnaald apparaat gebruikt om echt haar in de huid na te bootsen met minimaal trauma aan de huid. Nano-naald / machine hairstrokes worden steeds populairder dan microblading, simpelweg omdat met de vibraties van de machine het pigment dieper in de huid wordt afgezet en zien onze cliënten beter genezen resultaten dan met microblading. De pigmenten die we gebruiken zijn semi-permanent, dus zelfs met een diepere penetratie van de machine vervagen onze tatoeages na 3 jaar nog steeds. Er zijn geen lange termijn verplichtingen en ongewenste huid trauma’s.

 


Alle procedures omvatten de volgende 4 behandel stadiums

1. CONSULT

De procedure zal van begin tot eind uitgebreid met u doorlopen worden. Alle resultaten die kunnen worden bereikt wordt tot aan de details uitgelegd. Uw huidtype, haarkleur en huidtint wordt hier in overweging genomen. Maar ook de verschillende technieken worden tijdens deze consult met u besproken. Zo kunnen wij het beste op uw wensen inspelen om het perfecte resultaat te behalen.

2. BEHANDELING

Nadat de consult heeft plaatsgevonden en alles duidelijk is, start de behandeling. Eerst wordt de behandelende gebied vooraf afgetekend om een beter beeld te schetsen van het uiteindelijke resultaat. Nadat zowel de behandelaar als de klant tevreden is met de gewenste vorm, kleur en techniek wordt de behandeling gestart. Dit kan afhankelijk van het behandelende gebied  1 tot maximaal 2 uren duren. We plannen liever de afspraak wat ruimer in om zo wat ruimte te creëren voor de klant bij het nemen van de juiste beslissing. 

3. NAZORG
Aan het einde van de behandeling zullen wij de nazorg met u doornemen. Het is erg belangrijk dat u uw nazorg instructies  volgt om de best mogelijke resultaten van de behandeling te bereiken.

4. VERVOLG AFSPRAAK

De perfectie behandeling vind plaats tussen 6-9 weken. Tijdens deze afspraak word de behandelende gebied opnieuw nagelopen om deze te perfectioneren. Zorgt u ervoor dat u wel binnen deze tijd weer langs kunt komen om extra kosten te voorkomen. Wenkbrauwen


3D-nano hairstroke techniek

€ 385,- incl. nabehandeling

Duur: 1,5 uur 

3D-hairstroke is een nieuwe techniek. Haartje voor haartje is het nu mogelijk om wenkbrauwen te creëren die een natuurlijk voller en driedimensionale uitstraling krijgen.

Ombre/powderbrows techniek

€385,- incl. nabehandeling

Duur: 1,5 uur 

In tegenstelling tot de 3D hairstroke behandeling wordt bij de ombré techniek de hele wenkbrauw opgevuld. Het resultaat is een gradiënt effect dat zal helen tot een zachte poederachtige finish voor een zachte, opgevulde look.

Combi-techniek

€ 400,- incl. nabehandeling 

Duur: 1,5 tot 2 uur

Deze procedure is het beste van beide werelden, wanneer je hairstrokes aan het begin van de wenkbrauw kunt combineren om het er zacht uit te laten zien en dan langzaam in de schaduw overgaat in de boog en staart van de wenkbrauw voor een meer gedefinieerde, gepolijste look.Eyeliners


Infra-lash eyeliner


Infra-lash boven € 220,- incl. nabehandeling

Infra-lash onder € 180,- incl. nabehandeling

 


 Door een heel smal lijntje dicht bij de wimpers te tatoeëren ontstaat de illusie die het effect geeft van een dikkere, donkerdere wimperlijn. Deze behandeling is onder andere perfect voor dames die langere, dikkere wimpers willen, terwijl ze er nog steeds volledig natuurlijk uitzien.

Eyeliner


 

Medium eyeliner Large eyeliner

 boven v.a. € 230,- incl. nabehandeling

onder € v.a. 195,- incl. nabehandeling

boven v.a. € 280,- incl. nabehandeling

onder v.a.  € 210,- incl. nabehandeling 

Als u moeite heeft om uw eyeliner elke dag correct toe te passen, dan kan dit de oplossing voor u zijn ... Een vlekkeloos waterproof resultaat die er 24/7, ieder moment van de dag perfect uitziet. U bespaart niet alleen tijd, maar u ziet er elke ochtend fris en opgemaakt uit. Met een zeer nette aangebrachte eyeliner kan het de ogen openen waardoor de ogen groter lijken en de wimpers langer lijken. Deze behandeling is perfect voor uw dagelijkse levensstijl en geeft u onmiddellijk meer zelfvertrouwen als u geen make-up draagt. De behandelaar kijkt samen met u wat het beste bij u past. Om het perfecte resultaat te behalen worden alle mogelijkheden besproken, Hierbij kunt u denken aan de kleur, vorm en dikte. 


OPENINGSTIJDEN

Zat. 09:00 - 18:00 

Zon. 10:00 - 18:00 

Zuidersingel 14, 8911 AV LEEUWARDEN

Tel nr: +31 6 211 11 450
E-mail: info@salonnarges.nl

kvk: 63445948

Lees hier onze

Download
Algemene voorwaarden
Algemene voorwaarden salon narges websit
Adobe Acrobat document 73.5 KB