Over Sina
 

W e l k o m ,  mijn naam is Sina, eigenaresse van Salon Narges en mede eigenaar van Cocon Cosmetics in Vlaardingen. 1ste plek 3D nano winnaar Wulop Netherlands '22. Ik ben gecertificeerd in Microblading (phi brows), Micro hair pigmentation, 3D (nano) Wenkbrauw / Feathering, Make-up artist en een Color Theory-expert. 

 

Op jonge leeftijd heb ik al de voetstappen van mijn moeder opgevolgd in de wereld van haar en visagie. Na het behalen van mijn opleiding HBO ambulanceverpleegkunde keerde ik terug op mijn passie en begon mijn reis als make-up artiest bij Mac Cosmetics. De keuze om door te gaan met mijn hobby/passie lag toch eigenlijk wel voor de hand. Zo belande ik in de wereld van permanente make-up. Een uitdaging die ik met beide handen heb aangepakt. Mijn passie en liefde voor de schoonheidsindustrie komt voort uit de mogelijkheid om vrouwen te helpen zich mooi te voelen.

"Je hebt me zoveel vertrouwen teruggegeven", zeggen ze. En dat is het aller belangrijkste voor mij. Het is wat mij motiveert om het beste resultaat te bereiken voor elke persoon die mijn behandelkamer binnenloopt. 

 

Nu 8 jaar en verschillende opleidingen, trainingen en cursussen later, hoop ik iedere dag mijn kennis en ervaring te mogen delen met mijn klanten om de natuurlijke schoonheid van de mens te accentueren. Ik zal met u samenwerken om het perfecte ontwerp en de beste kleur te creëren met behulp van de meest geavanceerde technieken die momenteel op de markt beschikbaar zijn. We zeggen daarom bij Salon Narges niet voor niks, 

w e   l o v e   y o u r   f a c e . . . 

 

 

 

Photo by Niels Westra

 

 

OPENINGSTIJDEN

Zat. 09:00 - 18:00 

Zon. 10:00 - 18:00 

Zuidersingel 14, 8911 AV LEEUWARDEN

Tel nr: +31 6 211 11 450
E-mail: info@salonnarges.nl

kvk: 63445948

Lees hier onze

Download
Algemene voorwaarden
Algemene voorwaarden salon narges websit
Adobe Acrobat document 73.5 KB